Vores
historie

Hvem er vi?

Asger, Mathias og Jonathan, hedder vi. Og det er fra venstre til højre på billedet – hvis det skulle have interesse. Vi er 3 venner, som mere eller mindre er vokset op med hinanden. Om det var rastløshed eller drivkraft, som fik os til at starte en virksomhed sammen, kan vi ikke svare på endnu. Nu er vi her, og I er vilde med, ikke?

Hvordan kom I i gang med det, spørger du? Og hvis du ikke gør, så er der en anden, der gør. Det er nemlig et spørgsmål, vi bliver stillet ret tit. Historien er nok ikke forskellig, alt afhængig af, hvem af os, du spørger. Så hvis du møder os derude, altså, derude hvor man møder folk, så kan du jo få alle tre historier – og helt selv vælge, hvilken du bedst kan lide.

Med omtanke for miljøet

Der var det, det vi alle taler om. Miljøet. I dagens klima (haha) er det vigtigt at udvise ansvar og
bevidsthed i driften af sin virksomhed. Hvordan gør vi så det? Altså, vi pakker selv vores te på
Fyn. Teen er økologisk og pakkes i bæredygtig emballage. Det vil sige bionedbrydelige
pyramideposer, FSC-certificerede teposer og forsendelseskasser, og vores kassefyld er lavet af
genbrugsmaterialer. I frygt for at blive alt for politisk, så har I vores ord på, at vi hele tiden forsøger
at blive en grønnere forretning 🙂

Kvalitet og passion

Kvalitet er mere end bare et ord for os. Det er en   grundsten i vores i DNA. Hmm, det klinger måske lidt hult. Så hør her; vores leverandør har over 180 års erfaring med te – og dem arbejder vi rigtigt tæt sammen med.

 Vi fohandler ikke en eneste te, som ikke er nøje udvalgt af os – og mennesker som ved meget mere end vi gør. Vi har studeret, duftet og smagt på alle partier, der kommer ind ad døren hos os. Det burde du gerne kunne smage – hver gang.

Fynt i dag

Her skulle der stå en masse fede ting om, hvor vi er i dag i forhold til da vi startede. Det gør der i hvert fald hos alle de andre. Men så store er vi slet ikke endnu. Det er en god ting, hvis du spørger os. 

Det er faktisk det perfekte tidspunkt, du har opdaget os på. Nu kan du jo være en del af rejsen ! så, vil du med?

Scroll to Top